04/12/2019

Sponsoring door OvGalgenwaard

Sponsoring door OvGalgenwaard

Op 3 november heb ik, Chris Konijn, van Fitter Club (lid van OvG) de New York Marathon gelopen. Ik wil graag het Prinses Maxima Centrum steunen omdat ze heel goed werk doen, en het geld altijd goed kunnen gebruiken.

Een van onze sporters heeft een kind in behandeling van het PMC.
Ondanks het feit dat het heel verdrietig is om een klein kindje met kanker te hebben, is hij enorm onder de indruk hoe het ziekenhuis een zo prettig mogelijke omgeving voor zowel kind als ouders heeft gecreëerd. 

Ik heb de marathon uitgelopen in 4:25:35. Ik voelde me grieperig en kreeg na 6 km al last van m’n knie. Maar het is gelukt! Bedankt voor de bijdrage voor het Prinses Maxima ziekenhuis. Alle beetjes helpen.

***

Heeft u ook een project waarvoor u sponsoring wilt aanvragen? De OvG wil graag een bijdrage leveren aan (liefst) sportgerelateerde projecten in de provincie Utrecht.

Share this article

Share on facebook
Share on twitter

Overig nieuws

Op 23 november vond onze feestelijke jaarafsluiting plaats, inclusief ALV, inspirerende sessie van Mark Tuitert en een luxe diner bij Restaurant 273. Een zeer geslaagde middag en avond vol met mooie gesprekken en heerlijke gerechten. Bekijk hieronder de foto’s, gemaakt door Mitch de Klein.

Lees meer link

Op 23 november is het weer tijd voor de feestelijke OvG jaarafsluiting! Ook dit jaar hebben wij een prachtig programma samengesteld. Verwacht een gezellige én inspirerende middag, met o.a. de ALV, een bijzondere sessie van Mark Tuitert en een heerlijk diner bij Restaurant 273.  Op donderdag 23 november ben je vanaf 15:15 van harte welkom in Stadion Galgenwaard. …

Lees meer link

Bedankt voor jullie komst! Wat ons betreft een zeer geslaagde netwerklunch, inclusief een aantal nieuwe gezichten, mooie gesprekken en natuurlijk heerlijke gerechten. Zoals aangegeven: de officiële uitnodiging volgt nog, maar zet 23 november alvast in je agenda voor onze jaarafsluiting! 

Lees meer link