04/12/2019

Sponsoring door OvGalgenwaard

Sponsoring door OvGalgenwaard

Op 3 november heb ik, Chris Konijn, van Fitter Club (lid van OvG) de New York Marathon gelopen. Ik wil graag het Prinses Maxima Centrum steunen omdat ze heel goed werk doen, en het geld altijd goed kunnen gebruiken.

Een van onze sporters heeft een kind in behandeling van het PMC.
Ondanks het feit dat het heel verdrietig is om een klein kindje met kanker te hebben, is hij enorm onder de indruk hoe het ziekenhuis een zo prettig mogelijke omgeving voor zowel kind als ouders heeft gecreëerd. 

Ik heb de marathon uitgelopen in 4:25:35. Ik voelde me grieperig en kreeg na 6 km al last van m’n knie. Maar het is gelukt! Bedankt voor de bijdrage voor het Prinses Maxima ziekenhuis. Alle beetjes helpen.

***

Heeft u ook een project waarvoor u sponsoring wilt aanvragen? De OvG wil graag een bijdrage leveren aan (liefst) sportgerelateerde projecten in de provincie Utrecht.

Share this article

Share on facebook
Share on twitter

Overig nieuws

De feestelijke OvG jaarafsluiting staat dit jaar in het teken van een vernieuwde vereniging. Een verrassend programma in onze nieuwe stijl met een mooie kick-off van de plannen voor OvG 4.0. Voor deze jaarafsluiting hebben wij een prachtig programma samengesteld. Een combinatie van inhoudelijke inspiratie, verbinding én gezelligheid! Op donderdag 17 november ontvangen wij jullie …

Lees meer link

Beste leden, Er komt een skybox vrij bij FC Utrecht vlakbij het midden van het veld. Is dat iets voor jouw bedrijf? Hieronder vind je meer informatie. De Ondernemersvereniging inventariseert graag je belangstelling voor het bezetten van een skybox voor komend seizoen. Je kunt dan het hele seizoen wedstrijden kijken (reguliere competitie, oefenwedstrijden FC Utrecht, …

Lees meer link