02/01/2024

OvG Jaaragenda 2024

OvG Jaaragenda 2024

Als ondernemersvereniging organiseren wij jaarlijks diverse activiteiten en evenementen voor onze leden. Hierbij ligt de focus vooral op netwerken, kennisdeling en verbinding, maar uiteraard is er ook ruimte voor gezellige uitjes en het bezoeken van voetbalwedstrijden van FC Utrecht.

Benieuwd naar de OvG jaaragenda van 2024? Bekijk hieronder alle geplande activiteiten. 

Op donderdag 1 februari ben je van harte welkom op onze nieuwjaarsborrel! 
 
Voor deze feestelijke borrel toveren wij het parkeerterrein van Stadion Galgenwaard (naast de Skizaak) om tot een echte après-ski locatie, inclusief warme ghlüwein, chocolademelk, broodjes (vega) bratwurst en Tiroler hits. 
Het belooft een gezellige middag te worden waarin we niet alleen samen proosten op een succesvol 2024, maar ook bijkletsen en netwerken in een gezellige setting. Om het feest compleet te maken, worden er ook nog kaarten voor diverse FC Utrecht wedstrijden verloot onder de aanwezigen. 
 

Datum: donderdag 1 februari
Tijd: 16:30 – 19:00 uur
Locatie: Parkeerterrein Stadion Galgenwaard (naast de Skizaak)

Op donderdag 7 maart wordt er een speciale bijeenkomst georganiseerd om kennis te maken met de nieuwe verhuurde van Stadion Galgenwaard: Galgenwaard Development (Jongerius Invest). Daarnaast is ook de verhuurder van de commerciële plint aanwezig: Erle BV. 
 
Tijdens deze informele bijeenkomst word je op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen van het stadion, de beoogde plannen met de hoekpanden en wat dit betekent voor jou als ondernemer. Er is uiteraard ook voldoende ruimte voor vragen, zodat we samen een duidelijk beeld hebben van de toekomstplannen.
 
Locatie: Stadion Galgenwaard, Skybox 4.08
Inloop: 16:15
Tijd: 16:30 – 17:30 
 
Wil jij aanwezig zijn (samen met collega’s)? Vergeet je niet vooraf aan te melden via: https://forms.gle/LpTTGb1aTEtujvLo6

Wil jij op een laagdrempelige en vooral gezellige manier kennismaken met andere ondernemers binnen het Galgenwaard gebied? Dit kan tijdens onze zomerbarbecue! 

Op woensdag 20 juni wordt de binnentuin van Herculesplein 261 omgetoverd tot tropische BBQ locatie, inclusief cocktails en zomerse deuntjes. Alle leden van de OvG zijn welkom, net als collega’s en medewerkers!

Tijd: 17:00 – 21:00

Wil jij je netwerk uitbreiden, kennisdelen en wellicht nieuwe samenwerkingen starten? Tijdens onze netwerklunch is er alle tijd om kennis te maken met de leden van de ondernemersvereniging. 

Verdere informatie volgt.

Verdere informatie volgt nog. 

Share this article

Share on facebook
Share on twitter

Overig nieuws

Op 12 september is het tijd voor een nieuw event: het OvG Peakz Padeltoernooi! Verwacht een ontzettend gezellige en sportieve dag, waarbij je met diverse bedrijven gaat strijden om de titel OvG Padelkampioen 2024. Nog nooit padel gespeeld? Geen probleem, tijdens de clinic leer jij de basics van deze leuke sport. En voor wie wel al een paar …

Lees meer link

Mondzorg Galgenwaard biedt alle leden van de OvG een gratis gebitscreening aan, waarbij gekeken wordt of je in aanmerking komt voor een onzichtbare beugelbehandeling.  ”Bij Mondzorg Galgenwaard streven we continu naar manieren om de gezondheid en het welzijn van onze patiënten te ondersteunen. Met trots willen wij dan ook aankondigen dat wij een state-of-the-art doorzichtige …

Lees meer link

Wil jij op een laagdrempelige en vooral gezellige manier kennismaken met andere ondernemers binnen het Galgenwaard gebied? Dit kan tijdens onze zomerbarbecue op donderdag 20 juni van 17:00 – 21:00.  De binnentuin van Herculesplein 261 wordt weer omgetoverd tot tropische BBQ locatie, inclusief zomerse deuntjes. Alle leden van de OvG zijn welkom, net als collega’s en medewerkers. …

Lees meer link