02/01/2024

OvG Jaaragenda 2024

OvG Jaaragenda 2024

Als ondernemersvereniging organiseren wij jaarlijks diverse activiteiten en evenementen voor onze leden. Hierbij ligt de focus vooral op netwerken, kennisdeling en verbinding, maar uiteraard is er ook ruimte voor gezellige uitjes en het bezoeken van voetbalwedstrijden van FC Utrecht.

Benieuwd naar de OvG jaaragenda van 2024? Bekijk hieronder alle geplande activiteiten. 

Op donderdag 1 februari ben je van harte welkom op onze nieuwjaarsborrel! 
 
Voor deze feestelijke borrel toveren wij het parkeerterrein van Stadion Galgenwaard (naast de Skizaak) om tot een echte après-ski locatie, inclusief warme ghlüwein, chocolademelk, broodjes (vega) bratwurst en Tiroler hits. 
Het belooft een gezellige middag te worden waarin we niet alleen samen proosten op een succesvol 2024, maar ook bijkletsen en netwerken in een gezellige setting. Om het feest compleet te maken, worden er ook nog kaarten voor diverse FC Utrecht wedstrijden verloot onder de aanwezigen. 
 

Datum: donderdag 1 februari
Tijd: 16:30 – 19:00 uur
Locatie: Parkeerterrein Stadion Galgenwaard (naast de Skizaak)

Op donderdag 7 maart wordt er een speciale bijeenkomst georganiseerd om kennis te maken met de nieuwe verhuurde van Stadion Galgenwaard: Galgenwaard Development (Jongerius Invest). Daarnaast is ook de verhuurder van de commerciële plint aanwezig: Erle BV. 
 
Tijdens deze informele bijeenkomst word je op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen van het stadion, de beoogde plannen met de hoekpanden en wat dit betekent voor jou als ondernemer. Er is uiteraard ook voldoende ruimte voor vragen, zodat we samen een duidelijk beeld hebben van de toekomstplannen.
 
Locatie: Stadion Galgenwaard, Skybox 4.08
Inloop: 16:15
Tijd: 16:30 – 17:30 
 
Wil jij aanwezig zijn (samen met collega’s)? Vergeet je niet vooraf aan te melden via: https://forms.gle/LpTTGb1aTEtujvLo6

Meer informatie volgt 

Wil jij op een laagdrempelige en vooral gezellige manier kennismaken met andere ondernemers binnen het Galgenwaard gebied? Dit kan tijdens onze zomerbarbecue! 

Op woensdag 20 juni wordt de binnentuin van Herculesplein 261 omgetoverd tot tropische BBQ locatie, inclusief cocktails en zomerse deuntjes. Alle leden van de OvG zijn welkom, net als collega’s en medewerkers!

Tijd: 17:00 – 21:00

Wil jij je netwerk uitbreiden, kennisdelen en wellicht nieuwe samenwerkingen starten? Tijdens onze netwerklunch is er alle tijd om kennis te maken met de leden van de ondernemersvereniging. 

Verdere informatie volgt.

Verdere informatie volgt nog. 

Share this article

Share on facebook
Share on twitter

Overig nieuws

Op 23 november vond onze feestelijke jaarafsluiting plaats, inclusief ALV, inspirerende sessie van Mark Tuitert en een luxe diner bij Restaurant 273. Een zeer geslaagde middag en avond vol met mooie gesprekken en heerlijke gerechten. Bekijk hieronder de foto’s, gemaakt door Mitch de Klein.

Lees meer link

Op 23 november is het weer tijd voor de feestelijke OvG jaarafsluiting! Ook dit jaar hebben wij een prachtig programma samengesteld. Verwacht een gezellige én inspirerende middag, met o.a. de ALV, een bijzondere sessie van Mark Tuitert en een heerlijk diner bij Restaurant 273.  Op donderdag 23 november ben je vanaf 15:15 van harte welkom in Stadion Galgenwaard. …

Lees meer link

Bedankt voor jullie komst! Wat ons betreft een zeer geslaagde netwerklunch, inclusief een aantal nieuwe gezichten, mooie gesprekken en natuurlijk heerlijke gerechten. Zoals aangegeven: de officiële uitnodiging volgt nog, maar zet 23 november alvast in je agenda voor onze jaarafsluiting! 

Lees meer link