20/01/2023

OvG Jaaragenda 2023

OvG Jaaragenda 2023

Als ondernemersvereniging organiseren wij jaarlijks diverse activiteiten en evenementen voor onze leden. Hierbij ligt de focus vooral op netwerken, kennisdeling en verbinding, maar uiteraard is er ook ruimte voor gezellige uitjes en het bezoeken van voetbalwedstrijden van FC Utrecht.

Benieuwd naar de OvG jaaragenda van 2023? Bekijk hieronder alle geplande activiteiten. 

Wil jij meer te weten komen over de gebiedsontwikkeling of heb je vragen over de  vluchtelingenopvang?

Tijdens ons OvG Ontbijt Café komen Joppe Verhoeff (Gemeente Utrecht) en Arjan van Rijn (programmamanager duurzame opvang Oekraïense vluchtelingen) spreken over de tijdelijke opvang. Daarnaast geeft Arjen van Ree uitleg over de stand van zaken rondom de gebiedsontwikkeling. Uiteraard staat er een goed ontbijt voor je klaar en is er ook ruimte om vragen te stellen. 

Inloop 8:00
Start: 8:15 
Locatie: Het Vitaliteitslab, ROC Midden Nederland (Herculesplein 315)

Op dinsdag 24 januari ben je van harte welkom bij de Moestuin voor onze feestelijke nieuwjaarsborrel!

Vanaf 16:30 staan de bubbels koud. Tijdens de borrel is er niet alleen tijd om te netwerken, maar nemen wij het ook het jaar en de evenementenkalender van de OvG met je door

Start: 16:30 
Locatie: Moestuin Utrecht

De eerstvolgende voetbalwedstrijd is FC Utrecht – Heerenveen op zaterdag 4 februari om 20:00. De eigen bijdrage voor deze wedstrijd bedraagt €25 p.p. en parkeerkaarten zijn €17,50 per stuk. Er geldt een maximum van vier kaarten per bedrijf. 

De tweede voetbalwedstrijd is FC Utrecht – FC Twente op zaterdag  16 april om 14:30. De eigen bijdrage voor deze wedstrijd bedraagt €25 p.p. en parkeerkaarten zijn €17,50 per stuk. Er geldt een maximum van drie kaarten per bedrijf.

Benieuwd naar alle ontwikkelingen rondom het stadion? Of wil je meer weten over de verbouwingsplannen voor de vluchtelingenopvang? Tijdens dit OvG Café komen professionals aan het woord en is er voor ondernemers ruimte om vragen te stellen.

Inloop: 16:15
Start: 16:30 
Eind: 17:30

Wil jij op een laagdrempelige en vooral gezellige manier kennismaken met andere ondernemers binnen het Galgenwaard gebied? Dit kan tijdens onze zomerbarbecue! 

De locatie wordt nog bekend gemaakt, dit is op steenworp afstand van het stadion. 

Tijd: 17:00 – 21:00

Wil jij je netwerk uitbreiden, kennisdelen en wellicht nieuwe samenwerkingen starten? Tijdens onze netwerklunch bij Stadsjochies is er alle tijd om kennis te maken met de leden van de ondernemersvereniging. 

Tijd: 12:00 – 14:00
Locatie: Stadsjochies Utrecht

 

Verdere informatie volgt nog. 

Share this article

Share on facebook
Share on twitter

Overig nieuws

De feestelijke OvG jaarafsluiting staat dit jaar in het teken van een vernieuwde vereniging. Een verrassend programma in onze nieuwe stijl met een mooie kick-off van de plannen voor OvG 4.0. Voor deze jaarafsluiting hebben wij een prachtig programma samengesteld. Een combinatie van inhoudelijke inspiratie, verbinding én gezelligheid! Op donderdag 17 november ontvangen wij jullie …

Lees meer link