20/01/2023

OvG Jaaragenda 2023

OvG Jaaragenda 2023

Als ondernemersvereniging organiseren wij jaarlijks diverse activiteiten en evenementen voor onze leden. Hierbij ligt de focus vooral op netwerken, kennisdeling en verbinding, maar uiteraard is er ook ruimte voor gezellige uitjes en het bezoeken van voetbalwedstrijden van FC Utrecht.

Benieuwd naar de OvG jaaragenda van 2023? Bekijk hieronder alle geplande activiteiten. 

Wil jij meer te weten komen over de gebiedsontwikkeling of heb je vragen over de  vluchtelingenopvang?

Tijdens ons OvG Ontbijt Café komen Joppe Verhoeff (Gemeente Utrecht) en Arjan van Rijn (programmamanager duurzame opvang Oekraïense vluchtelingen) spreken over de tijdelijke opvang. Daarnaast geeft Arjen van Ree uitleg over de stand van zaken rondom de gebiedsontwikkeling. Uiteraard staat er een goed ontbijt voor je klaar en is er ook ruimte om vragen te stellen. 

Inloop 8:00
Start: 8:15 
Locatie: Het Vitaliteitslab, ROC Midden Nederland (Herculesplein 315)

Op dinsdag 24 januari ben je van harte welkom bij de Moestuin voor onze feestelijke nieuwjaarsborrel!

Vanaf 16:30 staan de bubbels koud. Tijdens de borrel is er niet alleen tijd om te netwerken, maar nemen wij het ook het jaar en de evenementenkalender van de OvG met je door

Start: 16:30 
Locatie: Moestuin Utrecht

De eerstvolgende voetbalwedstrijd is FC Utrecht – Heerenveen op zaterdag 4 februari om 20:00. De eigen bijdrage voor deze wedstrijd bedraagt €25 p.p. en parkeerkaarten zijn €17,50 per stuk. Er geldt een maximum van vier kaarten per bedrijf. 

De tweede voetbalwedstrijd is FC Utrecht – FC Twente op zaterdag  16 april om 14:30. De eigen bijdrage voor deze wedstrijd bedraagt €25 p.p. en parkeerkaarten zijn €17,50 per stuk. Er geldt een maximum van drie kaarten per bedrijf.

Benieuwd naar alle ontwikkelingen rondom het stadion? Of wil je meer weten over de verbouwingsplannen voor de vluchtelingenopvang? Tijdens dit OvG Café komen professionals aan het woord en is er voor ondernemers ruimte om vragen te stellen.

Inloop: 16:15
Start: 16:30 
Eind: 17:30

Wil jij op een laagdrempelige en vooral gezellige manier kennismaken met andere ondernemers binnen het Galgenwaard gebied? Dit kan tijdens onze zomerbarbecue! 

Op woensdag 5 juli wordt de binnentuin van Herculesplein 261 omgetoverd tot tropische BBQ locatie, inclusief cocktails en zomerse deuntjes. Alle leden van de OvG zijn welkom, net als collega’s en medewerkers!

Tijd: 17:00 – 21:00

Wil jij je netwerk uitbreiden, kennisdelen en wellicht nieuwe samenwerkingen starten? Tijdens onze netwerklunch bij Stadsjochies is er alle tijd om kennis te maken met de leden van de ondernemersvereniging. 

Tijd: 12:00 – 14:00
Locatie: Stadsjochies Utrecht

 

Verdere informatie volgt nog. 

Share this article

Share on facebook
Share on twitter

Overig nieuws

Op 12 september is het tijd voor een nieuw event: het OvG Peakz Padeltoernooi! Verwacht een ontzettend gezellige en sportieve dag, waarbij je met diverse bedrijven gaat strijden om de titel OvG Padelkampioen 2024. Nog nooit padel gespeeld? Geen probleem, tijdens de clinic leer jij de basics van deze leuke sport. En voor wie wel al een paar …

Lees meer link

Mondzorg Galgenwaard biedt alle leden van de OvG een gratis gebitscreening aan, waarbij gekeken wordt of je in aanmerking komt voor een onzichtbare beugelbehandeling.  ”Bij Mondzorg Galgenwaard streven we continu naar manieren om de gezondheid en het welzijn van onze patiënten te ondersteunen. Met trots willen wij dan ook aankondigen dat wij een state-of-the-art doorzichtige …

Lees meer link

Wil jij op een laagdrempelige en vooral gezellige manier kennismaken met andere ondernemers binnen het Galgenwaard gebied? Dit kan tijdens onze zomerbarbecue op donderdag 20 juni van 17:00 – 21:00.  De binnentuin van Herculesplein 261 wordt weer omgetoverd tot tropische BBQ locatie, inclusief zomerse deuntjes. Alle leden van de OvG zijn welkom, net als collega’s en medewerkers. …

Lees meer link