20/01/2023

OvG Jaaragenda 2023

OvG Jaaragenda 2023

Als ondernemersvereniging organiseren wij jaarlijks diverse activiteiten en evenementen voor onze leden. Hierbij ligt de focus vooral op netwerken, kennisdeling en verbinding, maar uiteraard is er ook ruimte voor gezellige uitjes en het bezoeken van voetbalwedstrijden van FC Utrecht.

Benieuwd naar de OvG jaaragenda van 2023? Bekijk hieronder alle geplande activiteiten. 

Wil jij meer te weten komen over de gebiedsontwikkeling of heb je vragen over de  vluchtelingenopvang?

Tijdens ons OvG Ontbijt Café komen Joppe Verhoeff (Gemeente Utrecht) en Arjan van Rijn (programmamanager duurzame opvang Oekraïense vluchtelingen) spreken over de tijdelijke opvang. Daarnaast geeft Arjen van Ree uitleg over de stand van zaken rondom de gebiedsontwikkeling. Uiteraard staat er een goed ontbijt voor je klaar en is er ook ruimte om vragen te stellen. 

Inloop 8:00
Start: 8:15 
Locatie: Het Vitaliteitslab, ROC Midden Nederland (Herculesplein 315)

Op dinsdag 24 januari ben je van harte welkom bij de Moestuin voor onze feestelijke nieuwjaarsborrel!

Vanaf 16:30 staan de bubbels koud. Tijdens de borrel is er niet alleen tijd om te netwerken, maar nemen wij het ook het jaar en de evenementenkalender van de OvG met je door

Start: 16:30 
Locatie: Moestuin Utrecht

De eerstvolgende voetbalwedstrijd is FC Utrecht – Heerenveen op zaterdag 4 februari om 20:00. De eigen bijdrage voor deze wedstrijd bedraagt €25 p.p. en parkeerkaarten zijn €17,50 per stuk. Er geldt een maximum van vier kaarten per bedrijf. 

De tweede voetbalwedstrijd is FC Utrecht – FC Twente op zaterdag  16 april om 14:30. De eigen bijdrage voor deze wedstrijd bedraagt €25 p.p. en parkeerkaarten zijn €17,50 per stuk. Er geldt een maximum van drie kaarten per bedrijf.

Benieuwd naar alle ontwikkelingen rondom het stadion? Of wil je meer weten over de verbouwingsplannen voor de vluchtelingenopvang? Tijdens dit OvG Café komen professionals aan het woord en is er voor ondernemers ruimte om vragen te stellen.

Inloop: 16:15
Start: 16:30 
Eind: 17:30

Wil jij op een laagdrempelige en vooral gezellige manier kennismaken met andere ondernemers binnen het Galgenwaard gebied? Dit kan tijdens onze zomerbarbecue! 

Op woensdag 5 juli wordt de binnentuin van Herculesplein 261 omgetoverd tot tropische BBQ locatie, inclusief cocktails en zomerse deuntjes. Alle leden van de OvG zijn welkom, net als collega’s en medewerkers!

Tijd: 17:00 – 21:00

Wil jij je netwerk uitbreiden, kennisdelen en wellicht nieuwe samenwerkingen starten? Tijdens onze netwerklunch bij Stadsjochies is er alle tijd om kennis te maken met de leden van de ondernemersvereniging. 

Tijd: 12:00 – 14:00
Locatie: Stadsjochies Utrecht

 

Verdere informatie volgt nog. 

Share this article

Share on facebook
Share on twitter

Overig nieuws

Op 23 november is het weer tijd voor de feestelijke OvG jaarafsluiting! Ook dit jaar hebben wij een prachtig programma samengesteld. Verwacht een gezellige én inspirerende middag, met o.a. de ALV, een bijzondere sessie van Mark Tuitert en een heerlijk diner bij Restaurant 273.  Op donderdag 23 november ben je vanaf 15:15 van harte welkom in Stadion Galgenwaard. …

Lees meer link

Bedankt voor jullie komst! Wat ons betreft een zeer geslaagde netwerklunch, inclusief een aantal nieuwe gezichten, mooie gesprekken en natuurlijk heerlijke gerechten. Zoals aangegeven: de officiële uitnodiging volgt nog, maar zet 23 november alvast in je agenda voor onze jaarafsluiting! 

Lees meer link

Bedank voor jullie komst en de geslaagde avond! Storm Poly gooide even roet in het eten, maar gelukkig konden we vorige week alsnog genieten van een heerlijke (en zomerse) BBQ, waarbij we ook een aantal nieuwe leden mochten verwelkomen. Kon je niet aanwezig zijn? Niet getreurd, het eerstvolgende event is de netwerklunch bij Stadsjochies op …

Lees meer link