07/09/2022

OvG Jaarafsluiting 2022

OvG Jaarafsluiting 2022

De feestelijke OvG jaarafsluiting staat dit jaar in het teken van een vernieuwde vereniging. Een verrassend programma in onze nieuwe stijl met een mooie kick-off van de plannen voor OvG 4.0. Voor deze jaarafsluiting hebben wij een prachtig programma samengesteld. Een combinatie van inhoudelijke inspiratie, verbinding én gezelligheid!

Op donderdag 17 november ontvangen wij jullie graag om 15.00 uur op Herculesplein 285 in het Graslokaal. Na een korte introductie van Martijn van Hall over de plannen van OvG 4.0 starten we om 15.30 uur met de eerste spreker: Thijs Launspach.

Spreker 1: Thijs Launspach

Thijs Launspach is psycholoog, schrijver en (TEDx-)spreker. Hij is auteur van de bestsellers Fokking Druk (2018), Werk kan ook uit (2020) en Werken met Millennials (2019). Hij heeft een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad en is daarnaast een van de docenten aan The School of Life.

 

Thijs geeft regelmatig lezingen, keynotes en workshops over mentale gezondheid, stressmanagement en het managen van millennials binnen organisaties. Hij is daarnaast ook veel in de media te zien en horen over deze onderwerpen. En alsof dit nog niet genoeg is, heeft Thijs ook nog een eigen podcast over psychologische thema’s.

Afgelopen juni lanceerde hij zijn nieuwste boek ‘Je bent al genoeg – mentaal gezond in een gestoorde wereld’. Ook deze titel is hard op weg om wederom een bestseller te worden. Wij zijn dan ook trots dat Thijs op 17 november voor ons komt spreken!

Spreker 2: Ron Simpson

Na een korte pauze vervolgen we het programma met niemand minder dan Ron Simpson. Een award-winning serieondernemer met een feilloos oog voor marketing, branding en strategie. De afgelopen 15 jaar richtte hij succesvolle bedrijven op en werkte hij samen met grote namen als Red Bull, Nike, Bacardi, ID&T, Sony en Moët & Chandon.

Ron is daarnaast co-founder van The Avocado Show, dat binnen één jaar uitgroeide tot een internationale franchise en lifestyle brand. Al voor de opening wist Ron met geniale marketing acties de krantenkoppen te halen. Met als klap op de vuurpijl de New York Times. 

Inmiddels zijn er restaurants op top locaties in Amsterdam, Londen, Parijs, Brussel en Madrid. Hij is een veelgevraagde spreker/host, en deelt zijn kennis met iedereen die daar oren naar heeft: van jonge studenten tot billionaire CEO’s. Ron neemt ons mee in de wereld van marketing en branding. Laat je inspireren en gebruik deze kennis voor je eigen onderneming!

Diner bij Restaurat Terroir

Om 17.30 uur sluit Ron af en staat er een heerlijke hapje en drankje voor ons klaar, geserveerd door de nieuwe cateraar van het stadion, de Compass Group. Om 18.00 uur zullen wij gezamenlijk het stadion verlaten en ons verplaatsen naar een van de nieuwste hotspots van Utrecht: Restaurant Terroir. Hier worden wij de rest van de avond in de watten gelegd, zoals jullie van ons gewend zijn.

 

Kortom, een programma vol kennis, inspiratie en verbinding!

Zorg dat je erbij bent door je direct aan te melden via deze link

Share this article

Share on facebook
Share on twitter

Overig nieuws

Als ondernemersvereniging organiseren wij jaarlijks diverse activiteiten en evenementen voor onze leden. Hierbij ligt de focus vooral op netwerken, kennisdeling en verbinding, maar uiteraard is er ook ruimte voor gezellige uitjes en het bezoeken van voetbalwedstrijden van FC Utrecht. Benieuwd naar de OvG jaaragenda van 2024? Bekijk hieronder alle geplande activiteiten.  Nieuwjaarsborrel – 1 februari …

Lees meer link

Op 23 november vond onze feestelijke jaarafsluiting plaats, inclusief ALV, inspirerende sessie van Mark Tuitert en een luxe diner bij Restaurant 273. Een zeer geslaagde middag en avond vol met mooie gesprekken en heerlijke gerechten. Bekijk hieronder de foto’s, gemaakt door Mitch de Klein.

Lees meer link

Op 23 november is het weer tijd voor de feestelijke OvG jaarafsluiting! Ook dit jaar hebben wij een prachtig programma samengesteld. Verwacht een gezellige én inspirerende middag, met o.a. de ALV, een bijzondere sessie van Mark Tuitert en een heerlijk diner bij Restaurant 273.  Op donderdag 23 november ben je vanaf 15:15 van harte welkom in Stadion Galgenwaard. …

Lees meer link