20/05/2023

Abseilen in Stadion Galgenwaard tijdens Park voor Sport

Abseilen in Stadion Galgenwaard tijdens Park voor Sport

Op zondag 18 juni opent er rondom Stadion Galgenwaard een pop-up genaamd Park voor Sport. Een gratis event voor alle Utrechters! Dit initiatief haakt aan op de Dutch Health Week en wordt georganiseerd door Sportcampus Traiectum. Ondernemersvereniging Galgenwaard support dit initiatief als een van de sponsors van dit sportieve en vooral leuke event. 

 

De parkeerplaatsen bij Galgenwaard worden getransformeerd tot sportvelden voor basketbal, skateboarding en freestyle voetbal. Het groen rondom de Kromme Rijn wordt een park waar allerlei urban sports als bootcamps, kickboksen, cross fit en calisthenics plaatsvinden. De Kromme Rijn wordt een arena voor waterpolo en zwemwedstrijden. Kantines worden plekken voor breakdance. Het dak van Stadion Galgenwaard is een plek om van te abseilen. Er wordt geskatet op het fietspad, gedanst op het asfalt en de trambaan is een 100 meter sprintbaan. Laat je inspireren en testen op het gebied van vitaliteit. Ontdek hoe hoog je kunt springen en meet je aan de topsporters van de clubs.

 

Kortom: er is van alles te doen en te beleven op zondag 18 juni in het Park voor Sport, dat aansluit op de Dutch Health Week. Dit is het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg. Hier groeit de beweging die de duurzame transformatie van de zorg faciliteert en versnelt. De Dutch Health Week wordt georganiseerd door Jaarbeurs Utrecht van 12 tot en met 17 juni. 

 

Kijk voor meer informatie over de initiatieven vanuit Sportcampus Traiectum, gedurende de Dutch Health Week, op deze website.

Share this article

Share on facebook
Share on twitter

Overig nieuws

Op 23 november vond onze feestelijke jaarafsluiting plaats, inclusief ALV, inspirerende sessie van Mark Tuitert en een luxe diner bij Restaurant 273. Een zeer geslaagde middag en avond vol met mooie gesprekken en heerlijke gerechten. Bekijk hieronder de foto’s, gemaakt door Mitch de Klein.

Lees meer link

Op 23 november is het weer tijd voor de feestelijke OvG jaarafsluiting! Ook dit jaar hebben wij een prachtig programma samengesteld. Verwacht een gezellige én inspirerende middag, met o.a. de ALV, een bijzondere sessie van Mark Tuitert en een heerlijk diner bij Restaurant 273.  Op donderdag 23 november ben je vanaf 15:15 van harte welkom in Stadion Galgenwaard. …

Lees meer link

Bedankt voor jullie komst! Wat ons betreft een zeer geslaagde netwerklunch, inclusief een aantal nieuwe gezichten, mooie gesprekken en natuurlijk heerlijke gerechten. Zoals aangegeven: de officiële uitnodiging volgt nog, maar zet 23 november alvast in je agenda voor onze jaarafsluiting! 

Lees meer link