28/09/2023

Jaarafsluiting OvG 2023

Jaarafsluiting OvG 2023

Op 23 november is het weer tijd voor de feestelijke OvG jaarafsluiting! Ook dit jaar hebben wij een prachtig programma samengesteld. Verwacht een gezellige én inspirerende middag, met o.a. de ALV, een bijzondere sessie van Mark Tuitert en een heerlijk diner bij Restaurant 273. 

Op donderdag 23 november ben je vanaf 15:15 van harte welkom in Stadion Galgenwaard. Na een korte introductie van Martijn van Hall & Tijs Koedam, starten we om 15:30 met de ALV, waarbij ook de jaaragenda voor 2024 gepresenteerd wordt.

 

Spreker Mark Tuitert

Na een korte pauze komt niemand minder dan Olympisch Kampioen Mark Tuitert voor ons spreken. Verwacht een inspirerende en interactieve sessie waarbij onderwerpen als mindset en drive centraal staan.

Mark weet als geen ander hoe een stoïcijnse mindset je leert om evenwichtig en kalm te blijven en daarnaast ook de waarde van alles in te laten zien. Hij heeft deze manier van denken niet alleen toegepast tijdens zijn topsport, maar ook in zijn avonturen als succesvol ondernemer. Het is een praktische filosofie voor iedereen en daar vertelt hij je op deze middag meer over!

Na afloop van deze sessie staan er uiteraard diverse hapjes en drankjes voor jullie klaar. Er is tijd om te netwerken, bij te praten en nieuwe leden te ontmoeten. 

Fine dining bij Restaurant 273

Om 18.15 uur zullen wij gezamenlijk het stadion verlaten en ons verplaatsen naar een van de beste fine dining restaurants van Utrecht: Restaurant 273. Hier worden wij vanaf 18:30 in de watten gelegd, zoals jullie van ons gewend zijn. 

Kortom, een programma vol inspiratie en verbinding!

Verzeker jezelf van een plekje door je direct aan te melden via deze link

Share this article

Share on facebook
Share on twitter

Overig nieuws

Als ondernemersvereniging organiseren wij jaarlijks diverse activiteiten en evenementen voor onze leden. Hierbij ligt de focus vooral op netwerken, kennisdeling en verbinding, maar uiteraard is er ook ruimte voor gezellige uitjes en het bezoeken van voetbalwedstrijden van FC Utrecht. Benieuwd naar de OvG jaaragenda van 2024? Bekijk hieronder alle geplande activiteiten.  Nieuwjaarsborrel – 1 februari …

Lees meer link

Op 23 november vond onze feestelijke jaarafsluiting plaats, inclusief ALV, inspirerende sessie van Mark Tuitert en een luxe diner bij Restaurant 273. Een zeer geslaagde middag en avond vol met mooie gesprekken en heerlijke gerechten. Bekijk hieronder de foto’s, gemaakt door Mitch de Klein.

Lees meer link

Bedankt voor jullie komst! Wat ons betreft een zeer geslaagde netwerklunch, inclusief een aantal nieuwe gezichten, mooie gesprekken en natuurlijk heerlijke gerechten. Zoals aangegeven: de officiële uitnodiging volgt nog, maar zet 23 november alvast in je agenda voor onze jaarafsluiting! 

Lees meer link