03/01/2022

Inventarisatie Skybox FC Utrecht

Inventarisatie Skybox FC Utrecht

Beste leden,

Er komt een skybox vrij bij FC Utrecht vlakbij het midden van het veld. Is dat iets voor jouw bedrijf?

Hieronder vind je meer informatie.

De Ondernemersvereniging inventariseert graag je belangstelling voor het bezetten van een skybox voor komend seizoen.

Je kunt dan het hele seizoen wedstrijden kijken (reguliere competitie, oefenwedstrijden FC Utrecht, Eredivisie Play-Offs, KNVB Beker tot kwartfinales) en de skybox gebruiken voor vergaderingen en bijeenkomsten. Deze is exclusief het hele jaar voor de participanten beschikbaar.

Er zijn een aantal mogelijkheden:

  1. Je kunt de hele skybox zelf huren.
  2. Je kunt met maximaal vier bedrijven de kosten, wedstrijden en gebruik van de ruimte delen.
  3. De kosten van de totale skybox kunnen verdeeld worden over 12 participanten. Met extra kaarten inkoop en verdeling van stoelen die niet gebruikt worden door andere participanten, kun je dan eventueel relaties meenemen. Daarmee neem je dan dus één seizoensstoel in de skybox af.
  4. Deze optie kun je kiezen als je geen belangstelling hebt om mee te doen.

Kosten:

  1. Het betreft een skybox met 12 stoelen waar 16 mensen in kunnen (16 door extra kaarten in te kopen). Kosten per stoel per jaar € 3.600,- + 5% schoonmaakkosten over het totaalbedrag en exclusief catering (Maison van den Boer) en aankleding.
  2. Mogelijkheid tot het bijkopen van extra tickets per wedstrijd: € 90,- per ticket bij reguliere wedstrijden en € 120,- per ticket voor topwedstrijden (Ajax, Feyenoord, PSV).
  3. Per 2 Seats is er een parkeerkaart beschikbaar op een wedstrijddag, verdeeld over P1 & P2.

Hoe een bijdrage uit het Ondernemersfonds gebruikt kan worden moet nog besproken worden. We willen eerst weten of je gebruik zou willen maken van dit aanbod. Je antwoord verplicht je tot niets.

De Ondernemersvereniging organiseert in 2021-2022 in ieder geval vier wedstrijden vanuit de Vredenburgzaal zoals vorige jaren.

Graag horen wij uiterlijk 6 september of je belangstelling hebt om te participeren en welke optie jou het meest aanspreekt. Ontvangen wij geen bericht van je, dan gaan wij ervan uit dat je dit aanbod voorbij laat gaan.

Na de inventarisatie gaan wij verder praten met FC Utrecht. Evenwel geldt voor dit aanbod ook ‘wie het eerst komt die het eerst maalt’ bij FCU.

Laat je ons snel weten of je belangstelling hebt voor dit aanbod?

Share this article

Share on facebook
Share on twitter

Overig nieuws

Als ondernemersvereniging organiseren wij jaarlijks diverse activiteiten en evenementen voor onze leden. Hierbij ligt de focus vooral op netwerken, kennisdeling en verbinding, maar uiteraard is er ook ruimte voor gezellige uitjes en het bezoeken van voetbalwedstrijden van FC Utrecht. Benieuwd naar de OvG jaaragenda van 2023? Bekijk hieronder alle geplande activiteiten.  OvG Ontbijt Café – …

Lees meer link

De feestelijke OvG jaarafsluiting staat dit jaar in het teken van een vernieuwde vereniging. Een verrassend programma in onze nieuwe stijl met een mooie kick-off van de plannen voor OvG 4.0. Voor deze jaarafsluiting hebben wij een prachtig programma samengesteld. Een combinatie van inhoudelijke inspiratie, verbinding én gezelligheid! Op donderdag 17 november ontvangen wij jullie …

Lees meer link