03/01/2022

Alle evenementen naar het najaar verschoven

Alle evenementen naar het najaar verschoven

Helaas is ook de ondernemersvereniging verplicht alle fysieke bijeenkomsten vooruit te schuiven naar het najaar.

22 april de voetbalwedstrijd FC Utrecht-Heracles

4-6 juni de studiereis 

Beide worden verplaatst. De studiereis naar 2021 en de voetbalwedstrijd weten we nog niet. Uw gereserveerde kaarten blijven vooralsnog staan.

Het programma in het najaar passen we, op verzoek van de leden tijdens de ALV aan:

* In de komende maanden zullen wij een digitale borrel met een expert organiseren waarvoor u uitgenodigd wordt.

 * Donderdag 17 september 2020

Deze dag gaan we een stad in Nederland bezoeken. Houdt u de hele dag beschikbaar. Informatie volgt en suggesties zijn welkom.

 * Donderdag 26 november 2020

16.00-21.00 uur jaarafsluiting met diner

Wij wensen alle leden sterkte en blijf gezond.

Bestuur OvG

Share this article

Share on facebook
Share on twitter

Overig nieuws

Op 23 november is het weer tijd voor de feestelijke OvG jaarafsluiting! Ook dit jaar hebben wij een prachtig programma samengesteld. Verwacht een gezellige én inspirerende middag, met o.a. de ALV, een bijzondere sessie van Mark Tuitert en een heerlijk diner bij Restaurant 273.  Op donderdag 23 november ben je vanaf 15:15 van harte welkom in Stadion Galgenwaard. …

Lees meer link

Bedankt voor jullie komst! Wat ons betreft een zeer geslaagde netwerklunch, inclusief een aantal nieuwe gezichten, mooie gesprekken en natuurlijk heerlijke gerechten. Zoals aangegeven: de officiële uitnodiging volgt nog, maar zet 23 november alvast in je agenda voor onze jaarafsluiting! 

Lees meer link

Bedank voor jullie komst en de geslaagde avond! Storm Poly gooide even roet in het eten, maar gelukkig konden we vorige week alsnog genieten van een heerlijke (en zomerse) BBQ, waarbij we ook een aantal nieuwe leden mochten verwelkomen. Kon je niet aanwezig zijn? Niet getreurd, het eerstvolgende event is de netwerklunch bij Stadsjochies op …

Lees meer link