Welkom bij de

Ondernemersvereniging Galgenwaard

Thursday 24 March 2022

24 maart 2022-ledenbijeenkomst ALV

Op donderdag 24 maart begint de jaarlijkse ALV om 16.00 uur. Vanaf 15.30 uur inloop. De stukken voor de ALV vindt u hieronder. OvG 3.0, Gebiedsontwikkeling en diner zijn de ingrediënten voor deze middag en avond.

Aanmelden kan nog via info@ovgalgenwaard.nl (het formulier hieronder werkt nog niet).

Klik hier voor de agenda van de ALV 2022.

Klik hier voor het verslag van de ALV 2021.

Klik hier voor de jaarrekening 2021.

Natuurlijk wordt er ook ruimte gemaakt om de resultaten van de enquête over de gebiedsontwikkeling te bespreken en om je te informeren over de status quo.

Aansluitend aan de ALV gaan we voor een gezellig diner naar restaurant De Witte Zwaan in de Bilt (Dorpsstraat 8). Op zo’n vier kilometer van het stadion en makkelijk te bereiken met de auto, komen we samen voor een heerlijk diner en praten we graag met jullie verder over de invulling van ‘OvG 3.0’.

Start ALV is om 16.00 uur, aansluitend zijn wij vanaf 18.00 uur welkom bij restaurant De Witte Zwaan.

Bijzonderheden

  • Aanmelden kan via het formulier hieronder.
  • Leden hebben een uitnodiging ontvangen.
  • Bij meerdere introducé’s zet je de namen achter elkaar in het introducé vakje.

Dit moet dan dus een foto opleveren.

Sunday 9 January 2022

Vanwege de Play Off wedstrijd van FCU in het stadion hebben we deze ledenbijeenkomst verzet. Het kan 2 juni alleen maar nóg mooier weer zijn. Van 16.00-18.00 uur maken we een prachtige lentetoer rondom Galgenwaard met solexen via ons lid Skizaak. Daarna is er een kleine bbq van 18.00-20.00 uur bij Huid & Laser in …

Sunday 9 January 2022

We gaan met elkaar twee dagen naar België voor een studiebezoek. Het programma volgt. Bijzonderheden Aanmelden kan via het formulier hieronder. Leden hebben een uitnodiging ontvangen. Bij meerdere introducé’s zet je de namen achter elkaar in het introducé vakje. Bekijk hier de video of foto over het event

Aanmelden

Lid worden