30/05/2024

Gratis gebitscontrole bij Mondzorg Galgenwaard voor leden OvG

Gratis gebitscontrole bij Mondzorg Galgenwaard voor leden OvG

Mondzorg Galgenwaard biedt alle leden van de OvG een gratis gebitscreening aan, waarbij gekeken wordt of je in aanmerking komt voor een onzichtbare beugelbehandeling. 

”Bij Mondzorg Galgenwaard streven we continu naar manieren om de gezondheid en het welzijn van onze patiënten te ondersteunen. Met trots willen wij dan ook aankondigen dat wij een state-of-the-art doorzichtige beugelbehandeling aanbieden, inclusief speciale actie voor jou als lid van Ondernemersvereniging Galgenwaard.

Maak kennis met de doorzichtige beugels van Spark Clear Aligners en ontvang als OvG lid een gratis screening ter waarde van 26 euro om te kijken wat wij voor jouw gebit kunnen betekenen. Daarnaast ontvang je 50% korting op een uitgebreid onderzoek, indien je verder wilt. Hiervoor is geen verwijzing van je eigen tandarts nodig.

Onze praktijk ligt gunstig gelegen en heeft op vrijdag speciale aanmeldingstijden op vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur.’ Ook nemen wij nieuwe patiënten aan, zowel bij de tandarts als mondhygiëniste.”

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via: info@mondzorggalgenwaard.nl of meld je aan via de knop hieronder. 

Share this article

Share on facebook
Share on twitter

Overig nieuws

Op 12 september is het tijd voor een nieuw event: het OvG Peakz Padeltoernooi! Verwacht een ontzettend gezellige en sportieve dag, waarbij je met diverse bedrijven gaat strijden om de titel OvG Padelkampioen 2024. Nog nooit padel gespeeld? Geen probleem, tijdens de clinic leer jij de basics van deze leuke sport. En voor wie wel al een paar …

Lees meer link

Wil jij op een laagdrempelige en vooral gezellige manier kennismaken met andere ondernemers binnen het Galgenwaard gebied? Dit kan tijdens onze zomerbarbecue op donderdag 20 juni van 17:00 – 21:00.  De binnentuin van Herculesplein 261 wordt weer omgetoverd tot tropische BBQ locatie, inclusief zomerse deuntjes. Alle leden van de OvG zijn welkom, net als collega’s en medewerkers. …

Lees meer link

Als ondernemersvereniging organiseren wij jaarlijks diverse activiteiten en evenementen voor onze leden. Hierbij ligt de focus vooral op netwerken, kennisdeling en verbinding, maar uiteraard is er ook ruimte voor gezellige uitjes en het bezoeken van voetbalwedstrijden van FC Utrecht. Benieuwd naar de OvG jaaragenda van 2024? Bekijk hieronder alle geplande activiteiten.  Nieuwjaarsborrel – 1 februari …

Lees meer link