Inloggen voor leden Omgeving

Unieke, goed bereikbare locatie in een sportieve omgeving

Het werkgebied van de Ondernemersvereniging Galgenwaard bestaat uit een gemêleerd gezelschap van bedrijven, bewoners, sportclubs tot aan een zorgboerderij en de huisvesting van het hoofdkwartier van de Koninklijke Landmacht.

Er staat de komende jaren na 2021 een enorme verandering van het gebied op de agenda van de Gemeente Utrecht. Klik hier voor dat plan (waaraan geen enkele rechten ontleend kunnen worden).

 • Conclusion toren:
  In deze toren aan de City Side van het stadion zijn verschillende bedrijven gehuisvest.
 • Stadion Galgenwaard:
  Naast de eredivisie voetbalclub FC Utrecht hebben zich in het stadion ook diverse bedrijven gevestigd.
 • Apollo toren:
  De woon- en werktoren aan de Bunnik-side bestaat zowel uit particuliere woningen als kantoren.
 • Kromhoutkazerne:
  Tegenover de hoofdingang van het stadion (Noordzijde) bevindt zich het 19 hectare grondgebied met daarop gehuisvest het hoofdkwartier van de Koninklijke Landmacht, het Commando DienstenCentra en onderdelen van de Defensie Materieel Organisatie.
 • De Moestuin Maarschalkerweerd:
  Een biologische tuinderij met zorg waar arbeidsmatige dagbesteding wordt geboden voor mensen uit de psychiatrie en verslavingszorg. De zorgtuinderij bestaat uit een lunchcafé, moestuinwinkel en een timmerwerkplaats.
 • BP-tankstation:
  Ingeklemd tussen het stadion en de afrit van de Waterlinieweg is aan de City-side van het stadion het vertrouwde tankstation van BP te vinden.

Foto's