Inloggen voor leden Nieuws

23.09.2014

Grootste banenmarkt van Nederland in Galgenwaard

Het WERKbedrijf van UWV in Utrecht organiseert op 7, 8 en 9 oktober 2014 de grootste landelijke banenmarkt voor mensen met verschillende arbeidsmogelijkheden. Op 9 oktober is Sherpa VoorWerk ook aanwezig met een eigen kraam om een actieve bijdrage te leveren aan de organisatie. We komen daar vertellen over wat we doen en hoe we werken. Ook proberen we contacten te leggen met de vele werkgevers die aanwezig zijn om zoveel mogelijk kans op werk voor onze klanten te realiseren.

Wat? Grootste banenmarkt van Nederland voor mensen met Wajong
Wanneer? 
9 oktober 2014
Hoe laat? De hele dag: Details over het programma volgen nog, houdt deze website in de gaten!
Waar? FC Utrecht stadion De Galgenwaard, Herculesplein 241, Utrecht

Dus: ben jij op zoek naar een (andere) baan en heb je Wajong? Zorg dat je erbij bent, ook als je Sherpa VoorWerk al kent! Er zijn vele werkgevers aanwezig die zichzelf presenteren en als je denkt dat het alleen om banen in Utrecht gaat, heb je het mis: landelijke bedrijven zoals Shell, Action en Albert Heijn hebben ook vestigingen in bijvoorbeeld het Gooi! Verder goed om te weten: tijdens de banenmarkt geeft het UWV speciaal voor mensen met WIA en Wajong informatie over de invoering van de participatiewet in 2015.

Last but not least: tijdens dit evenement zal ook de Lucille Werner Foundation van de partij zijn! Lucille Werner is een tv-presentatrice van onder andere Lingo. Zij heeft een lichamelijke beperking. Lucille wilde zich sterk maken voor werk voor mensen met een lichamelijke beperking en heeft daarom de Lucille Werner Foundation opgericht. Tijdens de banenmarkt zal de LWF special workshops verzorgen.

Bron: voorwerk.sherpa.org