Inloggen voor leden Nieuws

17.06.2015

Aanmelding geopend voor het exclusieve evenement - Grand Départ van de Tour de France

Komt u ook?

Aanmelding geopend voor het exclusieve evenement - Grand Départ van de Tour de France

Over enkele weken kleurt Utrecht geel en is de hele stad in de ban van de Grand Départ van de Tour de France.

Ondernemersvereniging Galgenwaard biedt u een unieke kans om op zaterdag 4 juli a.s. het grootste wielerspektakel ter wereld van heel dichtbij mee te maken. Terwijl u geniet van een mooi arrangement, ziet u grote namen uit de wielerwereld voorbij razen en strijden om de snelste tijd in de individuele tijdrit.

Exclusief Tour-programma
Op deze dag vindt er van 11.00 uur tot circa 18.00 uur een doorlopend programma plaats rondom het stadion. Een deel van de locatie kunnen wij exclusief gebruiken voor de Ondernemersvereniging Galgenwaard. Maison van den Boer verzorgt de uitgebreide catering, er zijn activiteiten voor jong en oud, muzikale omlijsting en voldoende netwerkmogelijkheden. Voor kinderen vanaf 12 jaar is er van alles te doen in de omgeving van het stadion en voor kinderen onder de 12 jaar organiseren wij iets leuks binnen onze exclusieve ruimte.

Als lid van onze vereniging kunt u, dankzij een bijdrage vanuit het Ondernemersfonds, tegen een zeer scherp tarief uw collega’s, externe relaties en uw partner en/of kinderen uitnodigen.

Wij hanteren de volgende prijzen:

- volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar – € 50 per persoon

- kinderen tussen 4 en 12 jaar – € 20 per persoon.

Door een samenwerking met FC Utrecht kunt u, indien gewenst, heel dichtbij parkeren. Vanaf de trainingsvelden achter het stadion wordt u met een pendelbusje naar de voorkant van het stadion gebracht. Nadere informatie ontvangt u bij de bevestiging welke u rond 1 juli a.s. ontvangt.

Komt u ook?

Wilt u dit geweldige evenement samen met ons beleven en gebruik maken van het unieke arrangement? Stuur een e-mail naar het secretariaat en ontvang de link waarmee u zich kan inschrijven! Wees er snel bij, want het aantal kaarten is beperkt.