Inloggen voor leden Agenda

25 november 2021 jaarafsluiting met diner

Wanneer: donderdag 25 november 2021

25 november 2021 jaarafsluiting met diner

Deze bijeenkomst gaat door! Met QR-code (Groen) en zittend.

Eind van het jaar is er altijd een interessante jaarafsluiting met een diner in een restaurant in Utrecht. Bij het middagprogramma zijn (max 5) collega's welkom en bij het diner hebben we twee plaatsen per lid gereserveerd.

Onze spreker:

Lammert Kamphuis staat als filosoof graag voor groepen mensen om hen te prikkelen met zijn filosofische kijk op het alledaagse. Op een persoonlijke en ontspannen manier gaat hij in gesprek over de grote vragen van het leven en daagt hij zijn publiek altijd uit om anders te leren kijken naar zichzelf en hun situatie. Dit doet Lammert door filosofische ideeën uit het verleden en heden op een verfrissende wijze toe te passen op hedendaagse thema’s.

Lammert wordt geprezen voor de manier waarop hij complexe onderwerpen toegankelijk en toepasbaar maakt. Hierdoor weet hij zowel in kleine als in grote settings ruimte te creëren om tot nieuwe perspectieven te komen. Door zijn luchtige toon, humor en open karakter weet hij een sfeer te scheppen waarin goede gesprekken en ideeën als vanzelf opkomen. Lammert inspireert anderen om op een nieuwe manier te kijken, denken en handelen.

Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Leden hebben een uitnodiging ontvangen.

Bij meerdere introducé's zet je de namen achter elkaar in het introducé vakje.

Klik hieronder op de link voor de video van Tijs!

https://vimeo.com/612452170/df95d0e6b7

De eerstvolgende evenementen