Inloggen voor leden Nieuws

28.06.2017

Loyaliteitsprogramma

Leden voor leden:

Als u lid van Ondernemersvereniging Galgenwaard bent kunt u gebruik maken van de aanbiedingen van andere hier gevestigde bedrijven. Zoals korting op reparaties en schoenen of het eerste consult bij een lid gratis of tegen kostprijs.

Hieronder treft u de aanbiedingen aan:

Runnersworld/uploads/images/runners_world_aanbod.pdf

Smartrepair geeft 5% korting op reparaties en 10% op accessoires

Ans de Wijn Woningen bv: wij geven 10% korting op de verkoop, aankoop en uw taxatieopdracht.Klik hier voor de waardecheque.

Van Hall Advocaten Arbeidsrecht: Leden van de Ondernemersvereniging Galgenwaard hebben één keer per kalenderjaar recht op een gratis adviesgesprek van maximaal één uur. Leden van de Ondernemersvereniging Galgenwaard die nog geen cliënt zijn van Van Hall Advocaten Arbeidsrecht hebben bij de eerste zaak bovendien recht op een korting van 10% op het tarief. 

Bruinsma verkeersopleidingen: geeft 10% korting aan leden op geselecteerde rijopleidingen zoals motor- en autorijbewijs, aanhanger (e achter b).

FC Utrecht: FC Utrecht geeft leden van de OvG 10% korting op een business-seat voor willekeurig welke wedstrijd. Deze kunnen via Paulo Steverink besteld worden (mailadres op te vragen via info@ovgalgenwaard.nl).

Hockey republic: Leden van de OVG mogen met kortingscode OVGALGENWAARD op de site van Hockey republic bestellen. Als je fysiek in de winkel koopt dan kun je aan de kassa de code melden voor 10% korting.