Inloggen voor leden Leden

Loyaliteitsprogramma

/uploads/images/fitter_club_aanbieding_2019.pdfLeden voor leden:

Als u lid van Ondernemersvereniging Galgenwaard bent kunt u gebruik maken van de aanbiedingen van andere hier gevestigde bedrijven. Zoals korting op reparaties en schoenen of het eerste consult bij een lid gratis of tegen kostprijs.

Hieronder treft u de aanbiedingen aan.

Wilt u ook een aanbod doen? Mailt u uw aanbod dan naar: info@ovgalgenwaard.nl 

Runnersworld: voor het aanbod van Runnersworld volgt u deze link.

Ans de Wijn Woningen bv: wij geven 10% korting op de verkoop, aankoop en uw taxatieopdracht.Klik hier voor de waardecheque.

Van Hall Advocaten Arbeidsrecht: Leden van de Ondernemersvereniging Galgenwaard hebben één keer per kalenderjaar recht op een gratis adviesgesprek van maximaal één uur. Leden van de Ondernemersvereniging Galgenwaard die nog geen cliënt zijn van Van Hall Advocaten Arbeidsrecht hebben bij de eerste zaak bovendien recht op een korting van 10% op het tarief. 

Bruinsma verkeersopleidingen: geeft 10% korting aan leden op geselecteerde rijopleidingen zoals motor- en autorijbewijs, aanhanger (e achter b).

FC Utrecht: klikt u hier voor het speciale business aanbod voor de leden met betrekking tot de reguliere voetbalwedstrijden.

Hockey republic: Leden van de OVG mogen met kortingscode OVGALGENWAARD op de site van Hockey republic bestellen. Als je fysiek in de winkel koopt dan kun je aan de kassa de code melden voor 10% korting.

ACN Administratie- bedrijfs- en belastingadvies: ACN UTRECHT biedt de leden van de Ondernemersvereniging Galgenwaard, die nog geen client zijn van ACN UTRECHT een gratis adviesgesprek aan van maximaal 1 uur per kalenderjaar.

Fixers: ons kersverse nieuwe lid Fixers geeft alle leden van de Ondernemersvereniging Galgenwaard 10% korting op reparaties van smartphones, tablets en laptops.

Fitter Club: van boxen wordt je niet alleen slank maar je krijgt er ook een hele goede conditie van. Leden kunnen lekker gaan sporten tegen gereduceerd tarief. U ziet de aanbieding van de Fitter Club als u hier klikt.

De voordelen van lidmaatschap

Lid worden